Inbraakbeveiliging

Wat betekent een veilig gevoel voor jou?

Voel je je onveilig in jouw woning of heb je onlangs een poging tot inbraak in uw bedrijf gehad? Wacht dan niet langer en bel ons direct: 026-3644444 of vraag direct een gratis offerte aan. Wij helpen u graag en overleggen met u wat uw wensen voor een passende inbraakbeveiliging zijn, zodat we een op maat gemaakte offerte kunnen aanbieden.

Inbraakbeveiliging voor uw woonhuis

Vaak kunnen wij binnen twee weken uw bedrijf of woonhuis voorzien van passende beveiligingsoplossingen, bijvoorbeeld door de aanleg van een alarminstallatie of bouwkundige beveiliging maar ook door samen met jou goed te kijken wat nu als eerste opgepakt moet worden. Zo kan een eerste maatregel al bijvoorbeeld zijn het vervangen van de cilinders of een advies voor veiligere kozijnen.

Inbraakbeveiliging van bedrijfspanden

Natuurlijk beveiligen wij ook bedrijfspanden en kantoren. Neem direct contact met ons op voor meer informatie over inbraakbeveiliging bedrijfspanden.

Draadloze beveiliging

Onze moderne alarmsystemen kunnen we ook draadloos uitvoeren door middel van draadloze beveiliging. Dit maakt het makkelijker om de installaties te plaatsen, ook bijvoorbeeld op de lastigere plekken. Deze kunnen we in de regel binnen een dag installeren en is ideaal voor woningen!

In de meeste gevallen worden onze beveiligingsinstallaties aangesloten op de particuliere meldkamer. Bij een inbraakmelding in uw bedrijf of woning neemt de meldkamer contact met u op of schakelt rechtstreeks de bewakingsdienst of politie in. Wel een geruststellende gedachte!

Er is ook de nieuwe mysmartcontrol App voor smartphone waarmee je eenvoudig jouw alarmsysteem met je eigen telefoon bedient.

Kijk voor meer informatie over certificatie op www.veb.nl en voor de App op mysmartcontrol

Professioneel advies nodig? Vul vrijblijvend het offerte formulier op, bel ons op 026 – 36 44 444, of kom langs op ons kantoor in Arnhem voor een demo (alleen op afspraak)

VEB Erkend Beveiligingsbedrijf

Van den Berg is een door VEB erkend beveiligingsbedrijf. Dit betekent dat wij ieder jaar getoetst worden op de kwaliteit van onze aangelegde beveiligingssystemen. Maar ook organisatorisch, documentatie en verklaring van betrouwbaarheid van onze werknemers door de politie spelen hierin een rol.

Door deze certificering heb je tevens de garantie dat onze systemen voldoen aan de huidige vereisten en de hoogste kwaliteit. Onze beveiligingssystemen kunnen worden opgeleverd met een VEB certificaat en hiermee voldoe je dan ook aan de door de verzekering gestelde eisen voor jouw inboedelverzekering.