toegangscontrole arnhem_thumb_M_mediaOf u nu één deur van uw woonhuis of een heel kantoor wilt beveiligen, bij ons bent u aan het juiste adres.
Wij leveren pasklare oplossingen voor de controle over de toegang tot uw ruimtes.
Een hoog bedieningsgemak en jarenlange storingsvrije installaties, daar gaan wij voor.

Van eenvoudige codebedientableaus, toegang met pincode, proximity lezers of vingerscanners ( biometrilezers ). Wij nemen het complete project aan, inclusief het plaatsen van deurdrangers, elektrische sloten en deurbeslag.

Wilt u weten wie er binnen is geweest? Met uitgekiende software en tijdsregistratie systemen heeft u in een handomdraai de gevraagde informatie en beheert u eenvoudig zelf de gebruikers die toegang hebben tot uw pand.

Sportclub of vereniging ?

Meerdere tennis-, voetbal- en hockey-verenigingen hebben wij voorzien van toegangscontrole van het clubhuis voor hun leden.

Voor tennisverenigingen hebben wij de perfecte oplossing met een systeem van Paxton waarmee de leden met hun bestaande clubpas de deur kunnen ontgrendelen. En het mooie hiervan is dat de vereniging met het gratis software pakket zelf de autorisaties voor de leden kan instellen. Geen gedoe met sleutels meer en een enorme besparing op dure proximity passen!

Neem voor meer informatie hierover contact met ons op.

Wij installeren onder andere de volgende merken toegangscontrolesystemen:

Paxton, Rosslare, Assa Abloy, Alphatronics, Impro