Yealink en Gigaset Pro

Al 20 jaar leveren en installeren wij bedrijfs telecom centrales.
Sinds 2012 installeren wij VOIP telecomcentrales. Met systemen van Yealink en Gigaset Pro telecom apparatuur bent u verzekerd van het juiste advies en een installatie toegesneden op uw wensen en de omvang van uw bedrijf.
Wij leveren VOIP telefoonsystemen in groottes van 2 tot 250 gebruikers.

 

                                      

De mogelijkheden zijn tegenwoordig eindeloos: bellen via Outlook, koppeling met CRM pakket, Unified Messaging voicemail->email, fax->email, mobiele integratie enz.

VOIP – Bellen via internet

Als Business partner van Ziggo leveren wij niet alleen internetlijnen maar zijn ook uw provider van SIP lijnen ( voip ) waarmee u met de juiste apparatuur zeer voordelig kunt bellen over uw internet aansluiting.

Bel ons 026 3644444 om te vragen wat u kunt besparen op uw kosten voor vaste telefonie, want niet alleen voor een nieuw telefoonsysteem kunt u bij ons terecht, ook voor de overstap naar een andere telefoonprovider kunnen wij u dus van dienst zijn.

Besparing tot 40% op uw kosten

Belt u nog via ISDN lijnen van KPN? Wij kunnen besparingen realiseren tot wel 40% op uw kosten voor vaste telefonie t.o.v. vaste telefonie van KPN!

 

Professioneel advies nodig?

Vul vrijblijvend het offerte formulier op, bel ons op 026 – 36 44 444, of kom langs op ons kantoor in Arnhem voor een demo.

Vrijblijvende offerte