Inbraakbeveiliging – Veilig in huis of op kantoor

KIWA/NCP gecertificeerd BORG beveiligingsbedrijf 

Van den Berg is een door KIWA/NCP gecertificeerd BORG beveiligingsbedrijf. Dit betekent dat wij ieder jaar getoetst worden op de kwaliteit van onze aangelegde beveiligingssystemen. Maar ook organisatorisch, documentatie en verklaring van betrouwbaarheid van onze werknemers door de politie spelen hierin een rol.

Door deze certificering heeft u tevens de garantie dat onze systemen voldoen aan de huidige vereisten en de hoogste kwaliteit. Onze beveiligingssystemen kunnen worden opgeleverd met een Borg certificaat en hiermee voldoet u dan ook aan de door uw verzekering gestelde eisen voor uw inboedelverzekering.

 

Zie filmpje van de Politie met belangrijke tips die u misschien nu al zelf kan toepassen!

Wat betekent een veilig gevoel voor u?

Voelt u zich onveilig in uw woning of heeft u onlangs een poging tot inbraak in uw bedrijf gehad?
Wacht dan niet langer en bel ons direct: 026-3644444 of klik hier voor de aanvraag voor een offerte. Wij helpen u graag en overleggen met u wat uw wensen zijn, zodat we een op maat gemaakte offerte kunnen aanbieden.

Snel een veiligere woning

Vaak kunnen wij binnen een week uw bedrijf of woning voorzien van passende beveiligingsoplossingen, bijvoorbeeld door de aanleg van een alarminstallatie of bouwkundige beveiliging maar ook door samen met u, goed te kijken wat nu als eerste opgepakt moet worden. Zo kan een eerste maatregel al bijvoorbeeld zijn het vervangen van de cilinders of een advies voor veiligere kozijnen.

Draadloze beveiliging

Onze moderne alarmsystemen kunnen we ook draadloos uitvoeren. Dit maakt het makkelijker om de installaties te plaatsen, ook bijvoorbeeld op de lastigere plekken. Deze kunnen we in de regel binnen een dag installeren en is ideaal voor woningen!

Bedien uw alarmsysteem met uw Smartphone en ontvang beelden vanaf de locatie

In de meeste gevallen worden onze beveiligingsinstallaties aangesloten op de particuliere meldkamer.
Bij een inbraakmelding in uw bedrijf of woning neemt de meldkamer contact met u op of schakelt rechtstreeks de bewakingsdienst of politie in. Wel een geruststellende gedachte!

Maar er is ook de nieuwe mysmartcontrol App voor smartphone waarmee je eenvoudig jouw alarmsysteem met je eigen telefoon bediend.

                

Kijk voor meer informatie over certificatie op Kiwa NCP en voor de App op mysmartcontrol

Professioneel advies nodig?

Vul vrijblijvend het offerte formulier op, bel ons op 026 – 36 44 444, of kom langs op ons kantoor in Arnhem voor een demo ( alleen op afspraak )

Vrijblijvende offerte